Info för dig som ska sälja på bakluckeloppisen i Salem

Betalningen

Du betalar ALLTID vid ankomst – alltså inte senare. Du kan betala med swish eller kontant. Betalar du med swish, förbered gärna betalningen genom att skriva in swishnumret 0708 712477, men genomför inte själva betalningen innan du möts upp av arrangör i gul reflexväst. Du behöver inte skriva något i meddelanderutan. Platshyra 75 kr.

Klädställningar, bord, stolar, parasoller etc

Inga sådana finns att låna eller hyra utan det måste du ta med själv. Ta gärna med en pressening om det skulle komma några regndroppar. De är väldigt billiga att köpa till exempel på Biltema.

Toalett

Sådan finns uppe i centrumet, något hundratal meter från loppisen. ICA har en toalett precis vid ingången till butiken (intill förbutiken).

Vad jag inte får sälja

Inget som är olagligt förstås. Tänk på knivlagen. Inte något som kan väcka anstöt. Du får INTE sälja kaffe eller läsk (vi har ett eget café) eller små juiceförpackningar. Fikabröd går bra om det säljs i flerpack. Godis är okey att sälja.

När du kan lämna loppisen

Loppisens öppettider är till klockan 14:00. Vissa säljare vill lämna tidigare och det är ju svårt att hindra. Men till klockan 13:00 vill vi att du är kvar.

Efter loppisen

Du lämnar inte kvar något utan tar med allt skräp och alla osålda varor.